Thursday, January 14, 2010

nak kena baca nii..

Best giler kajian brader ni. Kalau kawan2 yang singgah boleh laa pi jengok ker blog ini di sini. Cerita dari zaman tok kadok. di sini http://satdthinks.blogspot.com/2010/01/problem-of-meaning-abdullah-paderi-and.html dan satu lagi link kerr artikel bertajuk, "Khutbah Jumaat untuk anda yang kononnya liberal". di sini http://jebatmustdie.wordpress.com/2010/01/11/khutbah-jumaat-untuk-anda-yang-kononnya-liberal/ pastikan anda ikuti semua link2 yg di sediakan untuk mebukti atau menguatkan hujjah penulis.

2 comments:

glassman said...

minta maaf, aku dok insert link, tak jadi pulak, so kena copy paste sendiri lah

Anonymous said...

Thank you ;-) take a look this emo boy style at this blog:
http://www.emo--boys.info