Saturday, March 7, 2009

Salam dari kawan2

Petang tadi Dekdi call, dia kata susah nak post comments kat blog ni sebab settings nya tak benar kan anynomous comments. Oleh kerana itu, saya sudah reset settings untuk membenarkan komen2 tuan2 dan puan2 pelawat ke blog yang tak seberapa ini memberi komen dengan mudah.

Sekian, terima kasih.

2 comments:

KODEN said...

Salam,

Kudos Dude sbb rajin nak menulis. Aku tak komen sbb
1- blog hang tak comment friendly.
2- tajuk hang pun tak banyak menjemput. i.e.:- hang p tengok Slumdog Millionaire, aku tak tengok lagi... apa yg aku boleh komen. Hang p MPH jumpa Sammy, i'm never amazed by politicians. Tajuk kerja... hang nak promote ur work, apa yg aku boleh komen?
But i haveto say tha u've got style in your writting Dude.
Keep it up bro.
Amazingly, i noticed u NEVER open your mouth in all ur photos.
Pasai apa agak nya yaaaa????

Wassallam.

CIOW

KODEN

Dik Di said...

Salam. Tahniah akhirnya hang dah buat apa yg disuruh.Mudah nak komen.